Interview met Tessa!

Hooi! Wie ben jij?

Hi, ik ben Tessa Meester en ben 17 jaar oud. Ik doe momenteel Havo 5. Mijn hobby’s zijn fotograferen, mode, food, fitness en yoga.

Wat is het meest opvallende aan je uiterlijk?

Het opvallendste aan mijn uiterlijk zijn vooral mijn wenkbrauwen met mijn felle blauwe ogen. Doordat ik blond haar heb, vallen ze erg op.

tessam

 

Wie bewonder jij het meeste binnen de industrie en waarom?

Gigi Hadid bewonder ik het meest binnen de industrie. Ondanks dat Gigi Hadid erg succesvol is vanwege haar fantastische looks en killer body is ze succesvol op social media. Haar Instagram staat vol leuke foto’s. Het leuke aan Gigi vind ik dat ze nuchter is. In haar tienerjaren stopte ze met modellenwerk, omdat zij zich moest focussen op school en omdat ze eigenlijk andere hobby’s belangrijker vond. Later keerde ze terug. Ze wilde toch echt modellenwerk doen. Gigi weet wat ze wil, en daar gaat ze voor. Ook heeft Gigi zelfs Hollandse roots van haar moeder!

Wat is jouw goal binnen de modellen industrie?

Ik ben vrij nuchter en ik vind het vooral heel leuk om in het modellenwereldje te zitten. Samenwerken met campagnes vind ik ontzettend gaaf om te doen. Ik ben totaal niet moeilijk, maar ik weet wel welke dingen ik wel en niet wil. Zelf denk ik dat dat juist goed is, zodat je je niet zomaar laat meeslepen. Ook ben ik totaal niet verlegen en ik wil graag de wereld ontdekken.

 Wat is je droom?

Mijn droom is vooral dat ik gave campagnes kan doen en dat ik er ontzettend van geniet. Nieuwe mensen in deze wereld leren kennen en vooral veel ervaring opdoen. Als eerste hoop ik dat ik binnenkort een campagne in het buitenland mag doen. Als dat allemaal lukt hoop ik uiteindelijk een Victoria Secret model te worden. Dat lijkt me heel gaaf!

Wat wil je na je carrière als model gaan doen?

Als het lukt, wil ik naast modellenwerk de Academie Artemis gaan volgen. Dat is een studie in Amsterdam waar je jezelf tot een Allround Stylist vormt. Door vele toelatingseisen ben ik aangenomen. Hiermee hoop ik dat ik na mijn modellen carrière bij een tijdschrift kan gaan werken, of met modeshows dingen mag regelen.

Wat zijn je guilty pleasures?

Als ik één guilty pleasure over mezelf moet vertellen, ik houd ontzettend van een groot bed met knuffels waarin ik in lig met mijn beste vriendin op zaterdagavond. Lelijke sokken en kleding  aan. Met een warm kopje chocomel + slagroom en chocolaaa!! Er moet dan natuurlijk wel een Disney film aan staan haha!

tessatessaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photographer: Openphotographics

Comments

comments

Posted in Interview.