Interview met onze beauty Louise!

Hoi! Wie ben jij?

!Hola! Ik ben Louise, 20 jaar en model bij Devision Model Management.

Wat is het meest opvallende aan je uiterlijk?

Ik denk mijn uitzonderlijk lichtblonde haren en zeer blanke huid. Grappig is ook dat ik daarbij groene ogen heb. Ik hoor vaak dat mensen verbaasd zijn dat dit mijn eigen haarkleur is en dat ik zó blank ben.

Wat is je guilty pleasure?

Slapen! Echt, Doornroosje zou er trots op zijn. Ik vind lang slapen heerlijk en doe dat dan ook regelmatig.

Wat is jouw goal binnen de modellen industrie?

Als ik ambitieus mag dromen: Een Vogue cover of een Chanel show lopen. Die shows zijn elke keer weer vernieuwend en op de meest mooie locaties! Verder zou een ontwerp van Ellie Saab mogen dragen ook een dream come true zijn.

Op kortere termijn is mijn goal een leuke tijd te hebben in de modellenindustrie, steeds beter te worden als model en vooral te genieten van alles wat ik meemaak.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast modellenwerk studeer ik geneeskunde, hier ben ik graag mee bezig. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Ik spreek al meerdere talen en ben nu al een tijdje Spaans aan het leren. Dat vind ik een heel mooie taal en het komt goed van pas met reizen. Daarnaast hou ik veel van muziek. Ik speel dwarsfluit en piano en ik kan mijn geluidsboxen echt niet missen, want het liefst luister ik de hele dag muziek!

Verder vind ik het heerlijk om tijd met mijn vrienden door te brengen in onze studentenstad: Feestjes, chill avondjes, in het park luieren, door de stad slenteren, terrassen en buiten eten in de zon.

Wat is je droom?

Sterk en gezond blijven, zodat ik 100% kan blijven genieten van alle mooie kansen! Vanaf juli ga ik fulltime modellenwerk doen. Hier kijk ik echt naar uit en ik hoop dat ik in die tijd wat mooie opdrachten krijg en andere landen of steden mag ontdekken.

Wat wil je na je carrière als model gaan doen?

Mijn geneeskundestudie afmaken en arts worden in een ziekenhuis.

 

Louise050215-180JPEG 3Anita-MG5284-edit12341325_1071510666244908_5872950898530440051_n

Photo credits: Michel Zoeter, Ismaele Bulla, Britt Willard, Hermanna Prinsen, Bob Mans

Comments

comments

Posted in Interview.