Interview met de mooie Lionne!

Hooi! Wie ben jij?

Hoihoi ik heb Lionne Hobert 14 jaar oud en ik zit nu dankzij Bescouted bij Division Models! Ik doe momenteel 3 havo en mijn hobby’s zijn Netflix kijken, in musicals spelen en sporten.

Wat is het meest opvallende aan je uiterlijk?

Ik denk dat mijn grote felblauwe ogen het meest opvallen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken of series te kijken op Netflix. Ik vind het ook heel leuk om te work-outen. En ik zit op musical les.

Favoriete nummer of album op dit moment?

Mijn favoriete album is handwritten van Shawn Mendes, ik ben al heel lang fan van hem en ben laatst ook bij zijn concert geweest!

Wat zit er altijd in je (hand)tas?

Mijn oordopjes! Ik luister overal muziek, op de fiets, tijdens het huiswerk maken, in de auto noem maar op. Ook heb ik altijd mijn telefoon me maar die heb ik meestal gewoon in mijn hand, haha.
Wat is het favoriete item in je kast?

Mijn zwarte skinny jeans, je kan hem overal mee combineren en hij zit ook heel lekker J  maar als ik niet de deur uit hoef ga ik toch meestal voor mijn onesie.

Wie bewonder jij het meeste binnen de industrie en waarom?

Gigi Hadid, ze is ondanks dat ze super populair is wel zichzelf gebleven. Ze heeft ook supergave samenwerkingen met onder andere Tommy Hilfiger!

Wat is je droomklus als model?

Mijn ultieme droomklus is om in een show van Victoria Secret te lopen. Of naar het buitenland voor een groot merk zoals Calvin Klein of Prada.

Wat zijn je guilty pleasures?

Mijn guilty pleasures is Frozen kijken in mijn Frozen pyjama en alle liedjes heel hard en vals meezingen, met natuurlijk een pot Nutella en Ben&Jerry’s 😉


Waar zie jij je zelf over 5 jaar?

Ik hoop dat ik veel modellenwerk mag doen! Ik doe dit nog maar kort maar ik ben zeker niet van plan om er mee te stoppen. Ik ben erg gemotiveerd en ik hoop dat ik nog veel klussen krijg. Ik hoop ook dat ik dan een leuke opleiding doe.

Wat wil je na je carrière als model gaan doen?

Ik heb eigenlijk nog geen flauw idee! Ik denk dat ik wel iets in de creatieve richting ga doen of iets sociaals. Ik heb daarom ook het pakket cultuur & maatschappij gekozen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograaf: Andrew Paquette

 

Comments

comments

Posted in Interview.