Interview met Beauty Isabel!

Hooi! Wie ben jij?

Ik ben Isabel, ik ben 16 jaar. Ik ben model bij Division Management dankzij BeScouted 😊

Wat is het meest opvallende aan je uiterlijk?

Ik heb eigenlijk geen idee. Toen ik me wou inschrijven bij castingsbureaus hoorde ik vaak dat ik er als een normaal meisje uit zag maar dankzij Be Scouted en Division hebben zij een uitzondering voor mij gemaakt en helpen ze mee heel erg goed. Maar wat ik vaak hoor is dat ik wat vollere lippen heb.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben verslaafd aan shoppen. Gelukkig woon ik vlakbij Amsterdam dus ben ik daar vaak te vinden. Ook vind ik het heel erg leuk om met een grote groep vrienden uit te gaan. Favoriete nummer of album op dit moment? Zayn zijn album Mind of Mine vind ik echt heel Nice.

 

 

 

Wat zit er altijd in je (hand)tas?

Je kan beter vragen wat zit er niet in Mn tas. Ik heb altijd Mn tas vol zitten met dingen die niet echt nodig zijn om mee te nemen maar wel handig kunnen zijn.

Wat is het favoriete item in je kast?

De oversized truien van Mn vriend die ik altijd steel.

Wie bewonder jij het meeste binnen de industrie en waarom?

Paul Fisher. Ik heb hem al vaker via Skype gesproken samen met Demi en Nikki en ontmoet met een paar andere modellen. Waarneer ik een gesprek met Paul heb gehad geeft het me een enorme motivatie boost. Niet alleen voor modellenwerk maar ook voor school en sporten.

Wat is je droomklus als model? 

Sowieso een Angel worden lijkt me super gaaf. Maar ook lopen voor Chanel of met Mn gezicht op een groot bord in een grote stad lijkt me vet.

Wat zijn je guilty pleasures?

Ik ben er achter gekomen dat ik hoelahoepen echt heel erg leuk vind.


Waar zie jij je zelf over 5 jaar?

Ik hoop dit jaar te kunnen beginnen met echt hoog modellenwerk. Als ik dit nog 5 kan doen zou dit wel heel leuk zijn.  En anders ga ik veder met mijn opleiding marketing communicatie en evenementen.

Wat wil je na je carrière als model gaan doen?

Als ik als model gezien word wil ik me gaan inzetten voor meisjes die worden uitgehuwelijkt. Ik vind het echt vreselijk om te zien dat jonge meisjes moet trouwen tegen hun wil in. Ook wil ik iets doen voor de dieren. Ik hou heel erg van olifanten dus misschien daar iets mee.

   

https://www.instagram.com/isabelblankenzee/ 

Photographer: Bob Mans  http://www.bobmans.nl

 

Comments

comments

Posted in Interview.