Voorwaarden – Modellen

Heb jij er altijd al van gedroomd om model te worden? En wist je nooit waar je moest beginnen met zoeken? Zoek dan niet verder! Bij BeScouted ben je aan het juiste adres! Beschik jij over de juiste mentaliteit en maten lees dan snel verder!

BeScouted staat in contact met een groot aantal bureaus en scouts van over de hele wereld. Wil jij dus gezien worden? Ga dan naar Model-Sign-up en schrijf je in! Wie weet word jij dan geplaatst en ontdekt op BeScouted!

Eisen aan maten en lengte

Omdat er door de industrie bepaalde eisen gesteld worden aan de modellen, handteren wij deze maten op BeScouted ook. We zullen er ook weleens vanaf wijken, mochten we alsnog enorme potentie in je zien.

Dames

Leeftijd:              13 t/m 22

Lengte:                1.70 – 1.82Maten

Borst:    85 cm    Taille:    60 cm    Heup:   90 cm

 

Heren

Leeftijd:              16 t/m 26

Lengte:                1.83 – 1.90

Borst:    102 cm Taille:    81 cm    Heup:   99 cm

Deze maten zijn richtlijnen. Zit je hier in de buurt, mis je een centimeter, schroom dan niet om je alsnog aan te melden!

Waarom BeScouted

BeScouted is een groot onafhankelijk platform voor het scouten van modellen! We worden op dit moment gevolgd door 100+ bureaus, 80 scouts en designers. Dit biedt natuurlijk mogelijkheden! Dus als jij de kans wilt krijgen om jezelf te laten zien aan een groot aantal bureaus?! Dan is dit je kans!

Wat vraagt BeScouted van jou?

Wij vragen van jou als model dat zich aanmeldt bij ons, dat je aan een aantal voorwaarden kan voldoen. We vragen van jouw eerlijkheid, en wat activiteit. Wij staan namelijk dagelijks in contact met de bureaus. Deze zullen ons berichten wanneer er potentie gezien wordt in jouw unieke looks. Op dat moment zullen wij contact met je opnemen. Hetgeen wat wij vragen is dan alleen maar om tijdig te reageren.

Verder is het je eigen verantwoordelijkheid om eerlijk te zijn tegenover ons en onze volgers. Mocht je in gesprek zijn met een bureau of al contact hebben, kunnen wij je niet plaatsen!