Voorwaarden – Agencies

Wilt u als agency gebruik maken van de online scouting diensten van BeScouted? Dan zijn er een aantal voorwaarden waar u als agency aan zult moeten voldoen. BeSouted houdt van duidelijke afspraken en helderheid. Dit om alle contact zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Raamovereenkomst

U gaat een raamovereenkomst aan met ons. In deze overeenkomst zullen de voorwaarden komen te staan van de onderlinge afspraken tussen het bureau en BeScouted.
Binnen deze overeenkomst zal onder andere het volgende aangegeven staan:

  • Akkoord op onderlinge verstandshouding
  • Contractvoorwaarden
  • Scoutings percentage (5%)*

Overeenkomst per model

Op het moment dat u een talent van BeScouted een contract aanbiedt zal er tussen BeScouted en uw agency nog een enkel document met toename van het model aangeboden worden. Dit buiten de raamwerk overeenkomst die alvorens al getekend is om een samenwerking aan te gaan. Mocht het model binnen deze contract duur uw bureau verlaten, vervalt hiermee ook de overeenkomst per model.

Wat doet BeScouted voor uw Agency?

BeScouted is Nederlands grootste onafhankelijke scouting platform, en heeft als doel om werk uit handen te nemen van bureaus en aspirerende modellen een plek te bieden waar ze gezien kunnen worden door een groot scala aan agencies, merken en scouts.
Dagelijks melden er zich tientallen modellen en bureaus bij BeScouted. Waarna er een voor selectie plaatst vindt op de juiste lengtes en maten. Wat hiervan door komt zal geplaatst worden op ons Instagram account, waarna er vervolgens interesse kenbaar gemaakt kan worden voor de dames, waarna er contact gegevens verstrekt zullen worden aan elkaar.

Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar wat BeScouted voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

 

*Het percentage van 5% zal gelden over een bedrag.