About

BeScouted is een jong en dynamisch platform, gericht op het scouten van modellen. Nederland is al jaren gericht op de doorvoer van modellen die aan het begin van hun carrière staan. Dit is voor veel tieners een droom, en wij willen hier waar mogelijk een handje in helpen. Dit doen we door een groot netwerk bij elkaar te brengen op een onafhankelijk platform.

Wie zijn wij

Het team van BeScouted is jong, en flexibel. We proberen met BeScouted ons ook aan te passen aan de snel veranderende markt. Het platform wordt op het moment draaiende gehouden door Bob Mans (fotograaf) en Anita vd Berg (model). Er wordt in het platform veel tijd gestoken om alles zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat doen we

Omdat de markt veranderd en er veel andere kanalen gebruikt worden om nieuwe talenten te vinden, hebben we dit gecombineerd tot een geheel. Een plek waar bureaus een blik op nieuwe talenten kunnen werpen en een plek waar de talenten zich kunnen verzamelen.

Doel

Ons doel is om werelden bij elkaar te brengen. Werk uit handen te nemen van bureaus. En een groot toonaangevend onafhankelijk platform worden voor de modellen industrie in Nederland.

 

Lees hier onze disclaimer.
Lees hier onze Privacy Policy.